Hantar ArtikelJom Sertai Kami Sebagai Penulis ||Daftar||

Ooo.. Macam Ni Rupanya Suri Rumah Buat Duit Kat Shopee.. Baru Tahu.

Duk rumah je, jaga baby dah boleh jana RM39,116.45 sebulan.. Ahamdulillah….

Saya ni seorang suri rumah sepenuh masa, bukan taknak kerja, cuma nak lebihkan masa jaga anak-anak. Seronok tengok mereka membesar depan mata. Walau pun saya sedar cabaran hidup di bandar ni tak mudah, tapi saya tak pernah mengeluh. Saya ni minat menjahit, jadi saya gunakan hobi tu sebagai punca menjana pendapatan.

Bantal Cute – Gambar sekadar hiasan ye… hehehe

Kalau dulu saya ambil tempahan jahit baju tapi sekarang ni, lebih fokus jahit Bantal Cute, pastu jual kat portal shopping online Shopee.

Kenapa apa saya pilih untuk jual Bantal Cute saya kat Shopee? Haa… ni antara sebab-sebabnya.

  1. MUDAH DAN SIMPLE – Meniaga kat Shopee ni tak lah complicated sangat. Tak perlu register SSM pon. Daftar guna smartphone je pun boleh..
  2. SENANG NAK JAGA –¬†Biasanya saya akan minta tolong En. Hubby untuk buat listing kat Shopee. Hahaha… tugas saya just menjahit je.
  3. PERCUMA –¬†Shopee tak kenakan sebarang fees untuk kita listing produk.. Dan kalau terjual pun, dia tak ambik komisyen pun. 100% duit customer dapat kat kita. Malah, kos pos pun Shopee yang akan tanggung. Best kannn..
  4. USER FRIENDLY – Paparan kat website Shopee ni senang sangat nak faham. Makcik yang duk kat kampung pon boleh buat lahh… Serius… mmang senang!
  5. BULK LISTING – Haa… part ni best, kalau korang nak tahu, saya tak jual Bantal Cute je tau. Produk lain pon saya jual jugak, yang penting dapat tambah income. Sistem Bulk Listing ni senang sangat, sebab saya boleh post lebih 100 produk dengan hanya beberapa klik je…

Best kan? boleh buat duit RM5 angka sebulan. Bukan susah pon nak cari pembeli. Online kan jer…

Kalau korang nak belajar buat bisnes kat Shopee boleh belajar dengan sifu ni… Jom Belajar Bisnes Di Shopee

Sangat recommended!

Kongsikan pendapat anda.

error: Content is protected !!