Hantar ArtikelJom Sertai Kami Sebagai Penulis ||Daftar||

Petua Kempiskan Perut

Perut buncit ker? nampak macam wanita hamil tak cukup bulan? Ok, saya faham, tak seorang pun wanita dalam dunia ni yang suka kalau perutnya buncit kan? Betul, nak jadi cantik ni bukan kerja senang, banyak je benda yang kita kena fikir, bukan cantik setakat wajah je kan? ‘Part-part’ lain tu pun kena ambil berat juga..

Kalau wajah dah cantik, putih, gebu, sekali tengok perut BUNCIT… alahaiii, dah jatuh la value kecantikan anda.

Ok, untuk post kali ni cun.my taknak cerita pasal petua kempiskan perut, kalau cerita pasal petua kempiskan perut pun bukannya uolls nak amalkan, ye tak? haha..

Stright to the point. The one and only tips or teknik or petua nak kempiskan perut adalah…

“Senaman”

Ye, dengan hanya melakukan senaman, InsyaAllah mampu mengempiskan perut korang yang buncit tu. Admin pon dulu buncit gak, dan dah try macam-macam petua kempiskan perut, tapi semua tak jalan…

Lepas admin gunakan cara senaman, Alhamdullillah masalah tu selesai. Susah? yup.. memang susah, tapi kalau kita asyik fikir pasal kesusahan tu sampai kesudah pun perut kita akan tetap buncit. Selamanya akan buncit!

Senaman Apa Yang Dapat Bantu Kempis kan Perut?

Jom buat senaman ni… “Sit Up”

senaman kempiskan perut

senaman kempiskan perut2senaman kempiskan perut3

 

Serius! Teknik senaman ni berkesan, sangat berkesan.. Ada lagi satu petua kempiskan perut yang korang boleh guna dan mampu memberikan hasil yang sama.. Korang try guna alat kat bawah ni.

Sambil tengok astro pon korang boleh exercise guna benda alah ni.

petua kempiskan perut

Mana nak dapat alat ni? Korang boleh je beli kat store online, admin beli kat lelong.com.my je senang, search “Sit Up AB-Roket”. Tak silap admin beli aritu dalam RM100++ je campur postage..

So, apa lagi try la… kitorang tak dapat komisyen pon promote benda alah ni. Sekadar nak share je ngan korang, sebab admin pon pernah ada kat tempat korang dan pernah rasa apa yang korang rasa tu.. 🙂

Jangan Malas2 tau…

Leave a Reply

error: Content is protected !!