Hantar ArtikelJom Sertai Kami Sebagai Penulis ||Daftar||

Wajah Semakin Cantik Dengan Toujours Advanced Collagen

Misi untuk CANTIK, GEBU MENAWAN seawal 3 hari penggunaan. Betul! anda akan rasakan perbezaannya hanya dalam masa 3 hari!

toujours Advance pek

Apa itu KOLAGEN?

Kolagen ialah sejenis protein yang terdapat dalam badan manusia dan haiwan. Kolagen ni merupakan struktur paling penting kepada kulit, tendon, rawan dan tulang. Kolagen ini lah yang diperlukan untuk membantu pertumbuhan sel-sel baru dalah badan. Korang pernah tengok tak makcik berusia 40-an, tapi sekali tengok macam umur 25 tahun? Haa… itulah fungsi kolagen. Meremajakan kulit.

Kenapa badan kita memerlukan kolagen tambahan?

Penghasilan kolagen semakin berkurangan seiring dengan pertambahan usia. Senang cakap semakin tua seseorang itu, semakin kurang la penghasilan kolagen dalam badan.

Itu sebabnya, ramai wanita di luar sana yang dah mula nampak ‘tua’ bila mencecah umur 30 tahun. Jadi untuk pastikan badan kita maintain cantik, gebu, menawan sepanjang zaman (cewahhh), pengambilan kolagen adalah jalan terbaik.

Maklumlah, banyak faktor yang menyebabkan penurunan kadar penghasilan kolagen dalam badan ni, antaranya oleh tindakan radikal bebas, faktor pencemaran udara, corak pemakanan yang tidak sihat serta kurang bersenam.

Jadi dengan pengambilan kolagen sebagai makanan tambahan, ianya dapat membantu menghasilkan kolagen dalam badan secara semulajadi.

Jadi, bagi mengatasi masalah PENUAAN serta KEDUTAN tersebut, memperkenalkan produk yang paling HOT jualannya setiap hari.

Toujours Advanced Collagen Shot

toujours advance open

Apakah itu Toujours Advanced Collagen Shots?

Toujours Advanced Collagen Shots ialah minuman kolagen tambahan untuk kecantikan dan kesihatan yang digandakan kebaikan dan khasiatnya dengan ekstrak buah-buahan dan makanan hebat seperti buah delima, madu dan kurma. Tidak seperti kolagen2 lain yang terdapat dipasaran, Toujours Advanced Collagen Shots diperbuat daripada kolagen kelas tertinggi gred AAA daripada ikan kod.

Bukan tu je tau, kolagen ni juga mengandungi bahan2 yang sangat berkhasiat untuk kesihatan korang.

  • Collagen – Grade AAA berkualiti tinggi
  • Vitamin C ekstrak buah-buahan
  • Makanan Superb – madu, kurma dan buah delima
  • Purasweet – pengganti gula baik untuk penghidap diabetes dan kencing manis
  • Air osmosis berbalik

Disediakan di dalam sachet yang sudah dibancuh, pengguna hanya perlu koyak dan minum, macam Hanis Zalikha buat kat bawah ni ha….

toujous advanced

Boleh terus minum walaupun sedang sibuk bekerja.

 

Kelebihan Toujours Advanced Collagen Shots :

  • Menstabilkan tekanan darah dan meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
  • Membantu menguatkan sendi-sendi
  • Membantu merawat resdung dan penyakit kencing manis.
  • Membantu merawat dan mencegah cancer
  • Membantu merawat dan mencuci buah pinggang

..dan yang paling best ianya mampu membuatkan korang cantik, gebu menawan.  🙂

fynn-jamal

Nak tengok lebih banyak testimoni?

Testimoni yang kami sentiasa UPDATE!! Klik Sini


TRANSFORMASI KECANTIKAN 

Seawal 3 hari penggunaan, perubahan seri wajah dapat dilihat jelas. Bibir dan pipi menjadi lebih merah jambu, dan kulit tidak lagi kusam.

Apa lagi kebaikan Toujours Advanced Collagen Shots ni?

  • Mengecutkan dan seterusnya menghilangkan jerawat.
  • Memudarkan parut jerawat dan jeragat.
  • Lingkaran lebam bawah mata semakin cerah dan semakin hilang dengan penggunaan berterusan.
  • Mengecilkan pori-pori di wajah.
  • Kulit semakin berseri (dengan ‘glowing effect’) dan cerah seluruh badan.
  • Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit mati.
  • Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan.
  • Kulit yang anjal tidak tertumpu pada wajah sahaja, perhatikan perubahan positif pada buah dada (bagi wanita) dan punggung.
  • Turun berat badan apabila metobolisma ditingkatkan dengan pengambilan berterusan.
  • Semakin hari kandungan kolagen badan kita berkurangan, Toujours Advanced™ Collagen Shots terbukti meningkatkan penghasilan kolagen tubuh badan.

Soal Jawab Tentang Pengambilan Produk

Bilakah waktu terbaik untuk minum Toujours Advanced™ Collagen Shots? 

Sewaktu perut kosong, sekali di waktu pagi atau sekali sebelum tidur.

Berapa sachet yang diperlukan setiap hari? 

Minum 1 sachet sehari pon dah memadai, tapi kalau nak kesan yang lebih cepat, boleh ambil 2 sachet sehari.

Apakah pantang larang setelah mengambil Toujours Advanced™ Collagen Shots?

Tiada pantang larang. Cuma elakkan pengambilan kafein dan alkohol sabab ianya hanya akan melambatkan proses penyerapan kolagen dalam badan. Kalau nak ambil juga kafein tu, boleh, tapi jarakkan selama 3 jam selepas mengambil Toujours Advan Collagen ni.

p/s – Pengambilan alkohol adalah haram disisi ISLAM dan berdosa besar.

Apakah yang mampu membantu mendapatkan keberkesanan optimum?

Proses detox, pembuangan air kecil dan besar serta aktiviti yang mengeluarkan peluh mampu mempercepatkan proses penyerapan kolagen dalam badan.

Toksik dalam badan yang terkeluar boleh membantu penghasilan kolagen dengan lebih cepat. Setelah pengambilan Toujours Advanced™ Collagen Shots, anda disarankan meminum air sekurang-kurangnya 8 gelas sehari.

Adakah badan akan terasa panas atau kepala akan terasa pening kesan daripada pengambilan Toujours Advanced™ Collagen Shots?

Tidak. Apabila air masak diminum dengan kuantiti yang mencukupi, ia seimbang dengan kolagen tambahan dan khasiat yang masuk ke dalam tubuh badan. Air masak adalah sangat penting dalam proses ini.

Elemen yang mampu menganggu proses pemulihan sistem kolagen badan?

Pengambilan kafein dan alkohol yang kerap dalam sistem, merokok, tidur yang tidak mencukupi dan kurang aktiviti pespirasi (tidak aktif) merupakan faktor yang boleh mengganggu proses pemulihan.

p/s – Pengambilan alkohol adalah haram disisi ISLAM dan berdosa besar.

Bolehkah Toujours Advanced™ Collagen Shots diletakkan di luar peti sejuk?

Peti sejuk adalah tempat paling baik untuk menjaga khasiat Toujours Advanced™ Collagen Shots. Suhu bilik masih baik dan tidak akan menjejaskan khasiatnya. Tetapi tempat yang panas seperti kenderaan adalah wajar dielakkan.

Apakah akan terjadi sekiranya saya berhenti mengambil produk ini?

Toujours Advanced™ Collagen Shots adalah produk minuman kecantikan yang memberi khasiat. Seperti memakan sayur-sayuran, apabila kita berhenti memakannya, kita terhenti daripada mendapat khasiatnya yang baik. Tiada kesan sampingan lain.

Apakah usia yang dibenarkan mengambil Toujours Advanced™ Collagen Shots?

Seawal kanak-kanak 3 tahun sehingga umur yang paling tua. Tiada had kerana ianya 100% semulajadi tanpa sebarang bahan kimia terlarang/memudaratkan.

Bolehkah ibu mengandung/menyusukan mengambil Toujours Advanced™ Collagen Shots?

Boleh diambil oleh ibu mengandung, dalam pantang dan menyusukan anak. Tiada masalah.

Siapakah golongan yang paling memerlukan Toujours Advanced™ Collagen Shots?

  1. Remaja yang mempunyai masalah kulit sehingga berasa kurang keyakinan diri – Gunakan Toujours Advanced Collagen untuk atasi masalah celaan pada kulit wajah
  2. Individu yang kerap bersukan sehingga kulit kelihatan kusam akibat terdedah kepada matahari – Toujours Advanced Collagen mampu menjadikan wajah berseri semula
  3. Mereka yang menggunakan solekan untuk menutup kesan penuaan dan garis kedutan – Gunakan Toujours Advanced Collagen untuk mengembalikan keremajaan dan keanjalan kulit
  4. Gadis2 yang keluar dengan gaya natural tanpa makeup – Toujours Advanced boleh buat korang nampak berseri tanpa makeup
  5. Brader-brader nak handsome tapi malas pakai apa-apa kat muka.
  6. Officemate yang suka kira kalori makanan sebab takut gemuk.
  7. Makcik up-to-date yang suka bercantik dengan produk terkini dan terhangat.
  8. Pakcik dengan masalah kesihatan yang malas makan buah-buahan dan sayuran.
  9. Bakal pengantin yang dah kesuntukan masa nak cantikkan kulit + body – Jangan risau, kesannya akan anda lihat seawal 3 hari.
  10. Berkulit gelap tapi benci gelap kusam, nak glowing macam Beyonce.
  11. Isteri yang ‘pasang badan’ sayangkan suami.
  12. Kawan baik yang perlukan makeover untuk gembirakan hati.
  13. Aunty yang dah tak sanggup body kendur dan kulit kedut.
  14. ‘Young parents’ bermuka lesu, tak cukup rehat asyik berjaga malam.

toujours Advance pek

Dapatkan Toujour Advanced Collagen Shots pada harga hanya

 RM199.00 (30 sachet)

Jom mulakan cabaran 30 hari kecantikan sekarang!!

pic 11

Sila gunakan kod kupon cun2016 untuk mendapatkan harga istimewa!

(Tempoh kod kupon terhad sehingga 30 Jun 2016 sahaja)

beli-sekarang

Leave a Reply

error: Content is protected !!